Kaymakam Özcan'dan öğrencilere LYS morali

Kaymakam Özcan

Keskin Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi öğrencileri Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Özcan Haziran ayında yapılacak olan LYS sınavında örgencilere başarılar diledi.

TEBESSÜM DERGİSİ HEDİYE ETTİLER

 Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi Müdürü Nusret Kılıç, okul öğrencilerinden Berna Kandemir, Sultan Bildik, Edanur Ünver ve Dursun User  katıldı. Okul Müdürü Nusret Kılıç  okul hakkında Kaymakam İlker Özerk Özcan’a bilgi verdi. Ayrıca, okulun Kültür ve Edebiyat Kulübünün çıkartmış olduğu Tebessüm isimli dergiyi takdim etti.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan’da öğrencilerin ziyaretinden memnun kaldığını ifade etti. Kaymakam Özcan okul öğrencileri tarafından yapılan dergiyi inceledikten sonra başarı bir çalışma olduğunu söyledi.Özcan “İlçemizde pek çok başarılı çalışmaya imza atıyorsunuz. Yakından takip ediyorsunuz. Önümüzdeki aylarda yapılacak olan sizler için önemli olan  LYS sınavına var. Bu sınavda hepinize başarılar diliyorum. İnşallah istediğiniz dereceleri ve puanları alırsınız” şeklinde konuştu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti